Електронний кабінет військовозобов'язаного: коли буде впроваджений та який матиме вигляд

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як працюватимуть електронні черги до ТЦК
instagram/zelenskyy_officia

Як працюватимуть електронні черги до ТЦК - розповіли у "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

Закон про мобілізацію ще не вступив в дію, але під ТЦК вже є черги. Детальніше про це розповіли у "Сніданку 1+1". Заступниця голови Міноборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Чорногоренко в одному з інтерв'ю заявила, що Міноборони працюють над впровадженням електронної черги. Вона додала, що розгорнути електронну чергу для відвідування ТЦК та СП планують достатньо швидко.

Команда Міністерства оборони вже працює над тим, що інструмент, який вже розгорнутий, зможе стати доступним найближчим часом. Далі проведуть консультації з ТЦК та СП, і за словами Чорногоренко, електронна черга працюватиме на основі майбутнього електронного кабінету військовозобов'язаних. Запуск цього кабінету планують з 18 травня, він матиме вигляд додатку, який можна буде встановити на телефони або планшети для оновлення даних в електронному кабінеті. Військовозобов'язаний має завантажити застосунок на гаджет та заповнити необхідні поля.

Чорногоренко додала, що розробники працюють над тим, щоб у застосунку була доступна функція заповнити номер телефону, електронну пошту та фактичну адресу проживання та отримати дані з бази військовозобов'язаних. Обов'язок оновити ці дані можна буде зокрема виконати із-за кордону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі