Де та коли дивитися прем’єри нових випусків «Вечірнього Кварталу»

Новий Вечірній Квартал

Не пропустіть "Новий Вечірній Квартал" на телеканалі “1+1 Україна”.

Поділитися:

З 5 травня о 19:00 “1+1 Україна” покаже нові випуски “Вечірнього Кварталу. Тепер щонеділі на глядачів очікують абсолютно нові жарти та номери. Актори «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу» знову разом на одній сцені підійматимуть настрій актуальним гумором.

Що покажуть у "Новому Вечірньому Кварталі"

У нових епізодах гумористичного проєкту актори Юрій Великий та Катя Нікітіна показують, як зміниться життя людей, якщо на їхніх домашніх собаках з'являться нашийники, що розуміють людську мову.

Вечірній Квартал

Традиційно кварталівці представлять патріотичні пісні. Наприклад, гумористи представлять глядачам нову версію хіта "Кобра" HARDKISS і MONATIK. Також актори переспівають пісню "Моя сім'я" Alyona Alyona та Jerry Heil, де замість того, щоб просити Бога відпустити їх на Великдень, вони благають про мир на землі.

На концерт завітають неймовірні українські виконавці:  співак і учасник “Голосу країни” Cheev, який став відомий завдяки своєму хіту “Гарно так”, співаки Міша Крупін, Максим Бородін, співачки Геля Зозуля та учасниця “Голосу країни” і Національного відбору на Євробачення ANKA, хітмейкер Артем Пивоваров та багато інших. Зокрема Артем Пивоваров візьме участь у одному з гумористичних номерів.

Вечірній Квартал

Нагадаємо, що ці концерти, так само як і всі інші концерти «Кварталу», мають благодійну мету – допомогти нашим військовим. Кошти від квитків підуть на допомогу ЗСУ – на дрони для наших захисників та захисниць.

Дивіться “Вечірній Квартал” 5, 12 та 26 травня о 19:00 на “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі