Фільм Алана Бадоєва та 1+1 Україна «Довга Доба» показали в Раді Європи

Довга доба
Фільм Алана Бадоєва та 1+1 Україна «Довга Доба» показали в Раді Європи
1plus1

Прем'єра в Європі: як пройшов показ "Довгої доби" в Страсбурзі

Поділитися:

25  квітня у штаб квартирі Ради Європи в Страсбурзі представники дипломатичних представництв, співробітники Секретаріату Ради Європи та представники міжнародного експертного середовища та громадськості мали можливість відчути справжні емоції перших днів війни в Україні після початку повномасштабного вторгнення, відвідавши показ документального фільму Алана Бадоєва та 1+1 Україна "Довга доба". 

Показ фільму відкрили промовами Голова асоціації-організатора MICT France-Україна – Павло Пушкар, Постійний Представник України при Раді Європи – Борис Тарасюк та спеціальний представник Генерального секретаря РЄ з питань міграції та біженців – Девід Бест.

На початку показу у відеозверненні режисер фільму Алан Бадоєв розповів про свою мету створення проекту: показати війну в Україні без сценаріїв та других дублів. Цей фільм – свідчення того, що сьогодні ніхто не застрахований від війни, і що ми повинні триматися разом, проявляючи максимум солідарності.

Подія проєкту "Культура vs війна" у Страсбурзі стала 120 заходом за кордоном з початку реалізації.

Нагадаємо, міжнародний кінотур документальної стрічки розпочався гучним показом в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення і продовжує свій шлях країнами Європи.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Передусім це фільм про життя": Алан Бадоєв та герої стрічки "Довга доба" завітали до "Сніданку з 1+1"

Новини по темі