"Люди задля життя": унікальний дитячий лор Федір Юрочко повертає слух малечі

Люди задля життя
Люди задля житття: дитячий лор, що повертає слух малечі

Історія про унікального дитячого лора Федора Юрочко, що повертає слух малечі, яка народилась з глухотою.

Поділитися:

Телеканал “1+1 Україна” та Schonen запустили масштабний партнерський проєкт “Люди задля життя” про героїв нашого часу, які часто залишаються за кадром. Ви дізнаєтеся більше про професіоналів своєї справи — лікарів, які рятують життя українців у складні часи, а також про інноваційні методи у медицині та сфері здоров’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Люди задля життя": історія дитячого лора Федора Юрочка, який застосовує інноваційний підхід до лікування проблем слуху

У новому сюжеті ви дізнаєтесь про унікального дитячого лора Федора Юрочко, що повертає слух малечі, яка народилась з глухотою.

Діти з неймовірним захватом пізнають кожну мить життя. Та як бути малечі, яка не чує, але мріє почути увесь світ?

Дитячий лор Федір Богданович Юрочко проводить кохлеарну імплантацію дітям, котрі народились з глухотою. Він став першим лікарем на Заході України, який самостійно виконав операцію такої складності та запровадив комплексну програму слухових імплантів. Його інноваційні методи діагностики і лікування дозволяють іншим медикам допомагати дітям чути.

Попри війну, сформована професійна команда лорів продовжує дбати про здоров’я майбутнього країни, щоб увесь світ зміг почути, як процвітає наша нація. 

deflu

Schonen — це інновації для здоров‘я нації. Schonen – швейцарська торгова марка, бренд інноваційних засобів для здоров’я, що об’єднує продукти, які відповідають найвищим стандартам якості. Ми прагнемо в Європу, - але Європа вже давно у нас в швейцарській якості Schonen.

Новини по темі