"Міняю жінку": як проєкт здійснить заповітну мрію українки

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку: обмін родин із Дніпра та Коцюбинського
Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про обмін родин Із Дніпра та Коцюбинського

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 16:00 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу Міняю жінку. У 3 епізоді 15 сезону відбувся обмін між Дніпром та Коцюбинським. 

Незабаром на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нового сезону легендарного сімейного реаліті-шоу Міняю жінку — проєкту, який дає можливість переосмислити та покращити стосунки у родині. Телеканал “1+1 Україна” розпочав пошуки учасників нового сезону “Міняю жінку”. Заповнюйте анкету на сайті 1+1 та не пропустіть новини про новий сезон “Міняю жінку” на “1+1 Україна”.

У селищі Коцюбинське, що знаходиться на Київщині, живе родина Вікторії, Івана та їх дітей: двійнят Василя та Аліси. За професією жінка працює моделлю, однак наразі знаходиться у декретній відпустці. Її чоловік працює менеджером в ІТ-компанії. Ця робота і подарувала йому доленосну зустріч з коханою: компанія була спонсором конкурсу краси, у якому перемогла Вікторія. Там вони й познайомилися,  а згодом одружилися. Це заможна сім'я, а кожних вихідних вони подорожують до інших країн. літають на вікенд в інші країни. На думку подружжя, у них ідеальні  стосунки, а у проєкті взяли участь, бо Вікторію цікавить телевізійна сфера.

У Дніпрі мешкає подружжя Надії та Ігоря з їх синами Романом та Артемом. За фахом Надія бухгалтерка, а Ігор займається  вантажоперевезеннями. Цю пару теж звела робота: вони познайомилися, коли працювали в одній таксі фірмі. Надія запевняє, що її чоловік дуже надійний, однак не приділяє дітям достатньої уваги. Жінка єдина відповідає за господарство, а ще працює, тому відчуває завелике навантаження. Вона прагне, аби участь у "Міняю жінку" навчила Ігоря більше цінувати свою кохану.

Попри схожі історії стосунків, дві родини мають зовсім різні світогляди та умови життя. Чи вдасться їм знайти компроміс?Дивіться епізод "Міняю жінку" на сайті 1+1:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі