Хто переможе на Євробаченні 2024: оновлені прогнози букмекерів

Євробачення 2024: букмекери оновили прогнози щодо переможця.

Поділитися:

Сьогодні, 9 травня, о 22:00 розпочнеться другий півфінал "Євробачення-2024", у якому представники 37 країн боротимуться за кришталевий кубок. Інтрига навколо можливого переможця міжнародного пісенного конкурсу не вщухає. Букмекери вже оновили свої прогнози.

Беззаперечним лідером у таблиці залишається представник Хорватії Baby Lasagna з піснею "Rim Tim Tagi Dim". Його шанси на перемогу оцінюють у 41%.

На другому місці йде Швейцарія. Співаку Nemo з піснею "The Code" пророкують 19% шансів на перемогу. Цікаво, що саме він раніше лідирував у прогнозах, але ще на етапі репетицій представник Хорватії обігнав його.

А от на третьому місці після першого півфіналу з вірогідністю у 9% опинилася Україна. Феєричний виступ alyona alyona і Jerry Heil збільшив шанси на перемогу та підняв нашу країну у букмекерській табличці з 5 місця на 3.

Втім, прогнози букмекерів можуть змінитися вже після другого півфіналу. Слідкуйте за новинами на сайті 1+1.

Переможці Євробачення за прогнозами букмекерів

Фото: eurovisionworld.com

Раніше ми розповідали, де дивитися другий півфінал Євробачення 2024. Нагадуємо, незмінним коментатором конкурсу лишається ведучий "1+1 Україна" Тімур Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Євробачення — репетиція прекрасного світу без росії": Тімур Мірошниченко про очікування від конкурсу, рекорд коментаторства та враження від Teresa & Maria (ексклюзив)

Новини по темі