Телеканал 1+1 Україна повідомляє про кадрові зміни: на посаду генпродюсера призначено Ольгу Захарову

Новий генеральний продюсер 1+1 Україна Ольга Захарова

На посаду генерального продюсера телеканалу 1+1 Україна призначено Ольгу Захарову.

Поділитися:

З 1 травня на телеканалі 1+1 Україна відбудуться кадрові зміни. Зокрема, на посаду генерального продюсера призначено Ольгу Захарову — менеджерку з понад 25-річним досвідом роботи в медіасфері. Ольга приєдналася до 1+1 media в ролі Директорки зі стратегічного маркетингу на початку 2023 року і за цей час на відмінно впоралася з покладеними на неї завданнями, а саме — розробкою та втіленням загальної маркетингової стратегії групи у відповідь на нові виклики, продиктовані бізнес-інтересами компанії та повномасштабною війною.

«Впевнений, що Ольга Захарова, яка має колосальну експертизу в телевізійному сегменті та в медіа, впорається з покладеними на неї завданнями в новій ролі. Бажаю комфортної взаємодії та високих показників!», — прокоментував Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1+1 media.

«Я дякую компанії за довіру та пропозицію пройти разом складний шлях повернення каналу 1+1 лідерства. Це не тільки місце в рейтингу, а й лідерство в діалозі з глядачем про складне, про нові сенси, цінності та наративи, про Україну майбутнього. Попереду багато викликів, але з командою плюсівців, талановитою і професійною, я вірю, все можливо», — прокоментувала призначення Ольга Захарова.

Наразі Ольга Захарова продовжуватиме обіймати посаду Директорки зі стратегічного маркетингу 1+1 media. Своєю чергою, Максим Кривицький, який раніше був генпродюсером 1+1 та керівником телевізійного бізнесу 1+1 media, зосередиться над завданнями саме ТВ-бізнесу як пріоритетного напряму в 1+1 media.

«Телеканал 1+1 Україна потребує трансформацій і якісних змін, щоб знову здобути лідерські позиції і дати українцям емоції, яких вони потребують. Тому маємо посилювати команду телеканалу найкращими. Ольга Захарова свого часу стояла біля витоків 1+1 і, переконаний, цей унікальний досвід точно стане в нагоді. Вітаю!», – прокоментував Максим Кривицький, керівник телевізійного бізнесу 1+1 media.

Також інформуємо, що на посаду Програмного директора телеканалу 1+1 Україна наразі здійснюється пошук.

Новини по темі