"За успіхом завжди стоїть велика робота і великі втрати", — Євген Клопотенко у "Пісні мого життя" поділився щемливим спогадом про дитинство

Пісня мого життя
Щонеділі
Євген Клопотенко у "Пісні мого життя" поділився емоційними спогадами з дитинства

Євген Клопотенко розповів про ціну успіху, та чому пісня "Zombie" The Cranberries нагадує про втрачену юність.

Поділитися:

Щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” транслюють проєкт Пісня мого життя, ведучою якого стала Катерина Осадча. Зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені.

Так, відомий український ресторатор Євген Клопотенко у новому випуску "Пісні мого життя" загадав композицію Zombie ірландського гурту The Cranberries. Ця пісня повертає Євгена у часи відпочинку в дитячому таборі та нагадує про ціну успіху.  

"Дитячі табори — це було окреме місце, де я формувався, спілкувався з друзями, закохувався. Кожного літа після табору ви стаєте найкращими друзями. В останній день ти не хочеш розставитися, починаєш плакати. І потім коли ти повертаєшся в Київ, ви домовляєтеся зустрітися разом. Я ніколи не ходив на такі зустрічі, бо після табору мав їхати на дачу будувати будинок. Якось ми їхали на дачу, тато пішов за бетоном, лишивши мене самого. В авто було радіо. Я увімкнув і заграла пісня The Cranberries. Я сидів і плакав. Коли тато повернувся, я витер сльози та поїхав далі будувати будинок. Мені було боляче, бо ці друзі були частиною мого життя. Проте зараз я розумію: якби тато не прищепив мені силу до важкої роботи, я б не досяг того, що сьогодні маю. Завдяки татові я можу проходити будь-які негаразди, бо тоді мене це загартувало. Інколи я хочу включити цю музику і просто поплакати про те, що, можливо, в мене могли б бути друзі, з якими я міг би гуляти, рости. Проте, можливо, тоді я б ніколи такого не досяг. Я хочу, щоб усі розуміли: за великим успіхом завжди величезна робота та якісь втрати".

Пісня мого життя

Дивіться повний випуск "Пісні мого життя" та не пропускайте нові епізоди щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі