Актор серіалу «Ніхто не ідеальний» Артур Логай потрапив до лікарні після нещасного випадку

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Актор серіалу «Ніхто не ідеальний» Артур Логай потрапив до лікарні після нещасного випадку
inst: logai.arthur

Зірка серіалу «Ніхто не ідеальний» Артур Логай розповів, як за ніч до події потрапив у лікарню

Поділитися:

Дивіться більше цікавих новин про життя знаменитостей у проєкті «ЖВЛ представляє», що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

Український актор, зірка серіалу «Ніхто не ідеальний» Артур Логай зі струсом мозку та травмою руки потрапив до лікарні. Наступного дня «ЖВЛ представляє» зустрілися з ним на прем'єрі фільму за його участю та дізналися усі подробиці: 

«Справа в тому, що ми домовились з другом зустрітись, ми давно не бачились. Накупили купу продуктів і каже все, поїхали, а тут повітряна тривога. Знаєте чому все це сталось? Бо росія не має існувати. Бо якби не вона, ми розуміємо, що ми не можемо вже доїхати на метро, ми не встигнемо переїхати мости».

Артур запропонував другові взяти самокат, щоб встигнути доїхати додому. Назустріч неочікувано їм трапився бетонний стовп, а далі - швидка допомога та ніч у лікарні. Протягом цього часу дружина та син Артура навіть не здогадувалися, що він наразі не відпочиває, а в лікарні. Каже, що дружина спочатку злякалась, але він їй не сказав одразу. Актор зізнається, що  лише за тиждень, це друга травма в їхній родині. Раніше син актора Лев зламав ногу.

«Він стрибнув з гірки.Там зараз тріщинка, але це назвали переломом. Він вже бігає, все нормально, але бігає в гіпсі».

Син, відновлюється, і через два тижні планує відновитися і сам Артур. Та попри стан, Логай з'явився на презентації фільму "Крашенка", який знімався вже після повномасштабного відновлення, та розповідає про сьогодення і непросту, але напрочуд дотепну родину забіяк, що збирається за родинним столом після довгих років розлуки.

«Я не міг пропустити цю прем'єру, тож випив ліки, що мені сказали випити, аби фокусуватися. Це мій перший повнометражний фільм, який виходить в український кінопрокат».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі