"Міняю жінку": чому перша ніч у новій родині закінчилася бійкою

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку: обмін родин із Демидівки та Веселого Кута
Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про обмін родин із Демидівки та Веселого Кута.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 16:00 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу Міняю жінку. У 8 епізоді 15 сезону відбувся обмін між Демидівкою та Веселим Кутом. 

Незабаром на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нового сезону легендарного сімейного реаліті-шоу Міняю жінку — проєкту, який дає можливість переосмислити та покращити стосунки у родині. Телеканал “1+1 Україна” розпочав пошуки учасників нового сезону “Міняю жінку”. Заповнюйте анкету на сайті 1+1 та не пропустіть новини про новий сезон “Міняю жінку” на “1+1 Україна”.

У селищі Демидівка, що на Рівненщині, нещодавно оселилася родина Оксани, Миколи та їх сина Юрка. У свої 27 років жінка є приватною підприємицею, перукаркою, а ще працює в косметичній компанії. Микола ж має роботу на автомобільному заводі. Подружжя вже 9 років разом, а одружитися вирішили за 3 місяці після знайомства. За натурою Оксана — кар'єристка та завжди прагне більшого. Микола ж не сприймає її роботу всерйоз та залишає на неї весь побут. На думку дружини, чоловік сам не має амбіцій та докладає замало зусиль у їх стосунках. Жінка вважає, що заслуговує на більше, та все одно хоче зберегти цю родину. 

На Черкащині, у селі Веселий Кут, живе сім'я Юрія, Марини та двох доньок Марії й Анни. Чоловік працює у сільській школі, а жінка — його колишня учениця. Їх стосунки почалися, коли Марина вже навчалася в коледжі. З того часу подружжя виховує двох діток та очікує ще одного, адже дівчина знову вагітна. Дружина зараз у декреті і переважно проводить час з дітьми. Господарством та побутом займається чоловік. На думку Марини, він аж занадто ніжний та добрий, а тому жінці не вистачає більш жорсткої натури. Вона сподівається, що проєкт допоможе Юрію відкрити свою мужню сторону характеру.

Обидві дружини мають різні способи життя та моральні принципи. Чи допоможе їм "Міняю жінку" розширити свій світогляд? Дивіться епізод "Міняю жінку" на сайті 1+1:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі