Тіна Кароль у "Пісні мого життя" пригадала найбільшу поразку на початку кар'єри

Пісня мого життя
Щонеділі
"Пісня мого життя": Тіна Кароль розповіла історію своєї першої невдачі

Тіна Кароль поділилася історією з юності: "Це була моя найбільша поразка".

Поділитися:

Щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” транслюють проєкт Пісня мого життя, ведучою якого стала Катерина Осадча. Зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Однією з учасниць нового випуску стала українська співачка Тіна Кароль, яка загадала композицію "Чом ти не прийшов".

Як розповіла Тіна Кароль, за піснею  "Чом ти не прийшов" ховається історія її першої поразки на шляху до великої естради.

"У 17-18 років мене хвилювало, як знайти собі місце на сцені. Щоб відчути тяжкість своєї долі, я відмовилася від грошей та допомоги з дому, прагнучи сама заробляти. Один з кастингів — це був набір до найвокальнішого, найкрутішого дівчачого гурту. Нас зібрали трьох — Олена Омаргалієва, Пауліна і я. Пройшовши кастинг, я отримала запрошення до студії для спільного виконання пісні "Чом ти не прийшов". На той час у мене були лише чоботи з діркою на підошві, адже я не могла собі дозволити інші. Йдучи під дощем, я, звичайно, захрипла. Ніколи не співаючи в ансамблі, я не змогла тримати свою партію. Мене вигнали з гурту, в який я майже потрапила. Це була моя найбільша поразка у "ранішньому шоубізнесі".

Які пісні загадали інші учасники, дивіться у новому випуску "Пісня мого життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

"1+1 Україна" та MEGOGO представляють інтерактивну версію проєкту "Пісня мого життя"

Катерина Осадча показала рідкісне фото з 21-річним сином та розповіла про різницю поколінь у родині

"В мене з ним дуже сильний зв’язок і з роками він став ще сильнішим": у проєкті "Пісня мого життя" на "1+1 Україна" Злата Огневіч розповіла про головного чоловіка свого життя

Новини по темі