"Відстань ще більше дає зрозуміти, наскільки ми дорогі одне одному", — Соломія Вітвіцька поділилася романтичним фото з бойфрендом-військовим

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька поділилася романтичним фото з коханим-військовим

Ведуча "1+1 Марафон" Соломія Вітвіцька розповіла про розлуку з коханим-військовим: фото.

Поділитися:

Ведуча ТСН та "1+1 Марафон" Соломія Вітвіцька поділилася з підписниками зворушливим дописом, присвяченим коханому чоловіку, який нині боронить Україну у складі ЗСУ.

На своїй сторінці в Instagram Вітвіцька опублікувала фото, на якому вона ніжно обіймає Олексія Ситайла і зізналася, що їй важко переживати часті розлуки з коханим. Ведуча побажала, аби всі військові якомога швидше повернулися до своїх коханих.

"Зараз так багато коханих в розлуці. Усі повертайтеся якнайшвидше в рідні обійми! Відстань ще більше дає зрозуміти, наскільки ми дорогі одне одному", — написала Соломія.

Соломія Вітвіцька

Фото: instagram/solomiyavitvitska

Також Соломія опублікувала в історіях знімок, як по відеозв'язку відзначає з обранцем Великдень. Пара не змогла побути разом, оскільки Олексій нещодавно вирушив на фронт.

Соломія Вітвіцька з коханим

Фото: instagram/solomiyavitvitska

Нагадаємо, раніше Соломія Вітвіцька розповіла, як повномасштабне вторгнення докорінно змінило її особисте життя і подарувало кохання з військовим. Пара зблизилися, коли Олексій звернувся до ведучої по допомогу для його батальйону.

"До повномасштабної війни ми бачились, можливо, двічі на днях народженнях спільних друзів, але в принципі не спілкувалися. Коли його підрозділу були потрібні генератори, ще якісь речі, він до мене звернувся як до волонтерки. Я багатьом військовим допомагаю і допомагала, постійно знаходжуся на зв’язку, бо весь час виникають нові запити. Коли Олексій поїхав на Бахмутський напрямок, то я його підрозділу та іншим привозила допомогу", — раніше про знайомство з коханим розповіла Соломія Вітвіцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька зворушила рідкісним фото з батьком

Новини по темі