Скандал із MELOVIN: за що відома співачка засудила артиста

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Скандал із Меловіном: за що відома співачка засудила артиста
inst: melovin_official

Скандал із Меловіном і Солохою: подробиці конфлікту розповіли у «ЖВЛ представляє».

Поділитися:

Публічні розбірки між співачкою СолоХою та співаком MELOVIN досягли апогею чи переростають у ще більший скандал? А розсварились артисти через співачку Клавдію Петрівну, яку СолоХа назвала «конякою з однією піснею». MELOVIN закликав MELOVIN бути добрішою до колег: 

«Мені так подобається, як тут, в Європі, учасники ставляться один до одного, як вони один одного підтримують. І коли весь світ дивиться на Україну, а ми маємо бути прикладом того, як треба об'єднуватися, я натрапив на відос, де одна з відомих наших блондинок, але не суперблондинок, налітає на Klavdia Petrivna, зневажливо висловлює свої думки стосовно цього проєкту. У мене запитання: а може, ми все-таки почнемо об'єднуватися?. Це круто, коли виходять нові цікаві проєкти. Ми ж так довго цього хотіли, ми так довго кричали, що на манежі всі ті самі, що все набридло, а тоді, коли з’являються нові імена, ми починаємо чогось їх ср*ти», — зазначив Меловін.

меловін

Проте СолоХа записала чергове відеозвернення, але вже на адресу самого Меловіна:

«Якщо ти транслюєш обʼєднання, повагу, то називай колег по імені. Чи, як мінімум, під творчим псевдонімом, а не прикметником, як ти звернувся до мене. Ну, як то кажуть, з людьми по людськи, а зі свинями по свинськи. Ми все життя жили в компліментарному шоу-бізнесі. Шоу-бізнес через свою компліментарність став нецікавим і неконкурентноспроможним. Я не розумію, чому ти, білявчику, тягнеш мазу за Соломійку? Хочеш, щоб вона запросила тебе на свій сольник у Палац спорту? Чи вирішив хайпонути на моїй думці і привернути до себе увагу, якої давно в тебе немає, бо все прісне й нецікаве?».

меловін

На такі слова Меловін мовчати теж не став і записав свою відповідь, та, здається, співачці його зачепити не вдалось:

«Від мене, напевно, чекають відповіді моїй колезі - Терезі, вона ж СолоХа. А відповіді не буде лише тому що я подивився ці сторіс і мені захотілося вас, СолоХа, обійняти. Я бажаю вам лише любові і класних пісень. І щоб всередині відчувалось більше щастя, любіть себе».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі