Ім'я Людмила та його значення, походження, характер, особливості

Значення імені Людмила: що означає та як впливає на характер
Freepik

Ім'я Людмила має сильну енергетику та визначає характер і долю власниці.

Поділитися:

Ім'я Людмила дуже популярне в українському суспільстві. Володарки такого імені мають сильну енергетику та вплив на оточуючих. Який характер у Людмили?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Церковний календар на жовтень 2023: нові дати свят

Людмила: походження та значення імені

Людмила — слов’янське ім'я, яке складається з двох частин: "люд" і "мила", які утворюють словосполучення "мила людям". Інші варіанти значення: "мила", "бажана", "та, що подобається". Ім'я набуло популярності в епоху романтизму та є одним з небагатьох слов'янських імен у православних святцях.

Людмила: характер

Людмила, як правило, цілеспрямована та водночас чутлива жінка. Вона легко знаходить спільну мову з оточуюючими людьми. Володарка цього імені володіє внутрішньою енергією, яка викликає прихильність. Вона завжди готова відкрити своє серце, але не терпить лицемірних людей. Людмилі характерне прагнення до ідеалу. Вона може бути успішною дипломаткою та бізнесвумен. Людмила має почуття власної гідності та принципи. Коли потрібно досягти своєї мети, вона стає рішучою та сміливою. Проте, бувають випадки, коли жінка з таким іменем діє імпульсивно, що призводить до небажаних наслідків. 

У сімейному житті Людмила займає лідерську позицію, що нерідко провокує проблеми. Іноді варто поступатися та розділяти обов'язки, аби кожен у парі міг себе проявити. Варто зауважити, що такій жінці не завжди легко в особистому житті. Людмила ретельно обирає партнера, а невдачі в особистому житті намагається заповнити досягненнями у кар'єрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День ангела у жовтні 2023: календар іменин та кого будемо вітати

Людмила: іменини

День ангела Людмила за новими церковним календарем випадає на 16 вересня в День мучениці Людмили, княгині Чеської.

Людмила: відомі українські постаті

  • Людмила Павличенко — українська радянська снайперка часів Другої світової війни.
  • Людмила Черних — український астроном.
  • Людмила Павленко — українська лижниця, біатлоністка.

Людмила: відомі українки

Людмила Барбір — ведуча “Сніданок з 1+1”, який виходить щодня з 07:00 до 09:30 на "1+1 Україна", телеканалі ТЕТ та на YouTube. Гуцулка, народилася у Карпатах. У перші дні повномасштабного вторгнення рф в Україну Людмила Барбір вела прямі ефіри Єдиного марафону новин. Пізніше разом з командою не полишила глядача і виходила в ефір у "Сніданку з 1+1", аби стати точкою опори і щодня в рубриці “Щоденники війни” ділитися історіями глядачів після пережитої окупації, евакуації, полону, поранень. Також має понад 30 робіт з дубляжу мультиплікації та кіно. Лекторка Вищої Школи Media & Production на 1+1, де навчає студентів телевізійній майстерності та техніці мови. Заміжня, виховує сина Тараса.

Людмила Барбір

Новини по темі