Де та коли дивитися серіал "Ніхто не ідеальний"

Ніхто не ідеальний

Серіал "Ніхто не ідеальний": де дивитися в ефірі та онлайн.

Поділитися:

З понеділка по четвер о 20:15 на “1+1 Україна” — авантюрна мелодрама “Ніхто не ідеальний”. Історія розповідає про дівчину, яка прагне справедливої помсти, аби відновити правду про свою сімʼю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні актори серіалу "Ніхто не ідеальний": цікаві факти з біографії

"Ніхто не ідеальний": сюжет

Напередодні свого 18-річчя Саша приїжджає в будинок свого дядька, щоб вступити в права спадкоємиці та отримати свою половину сімейного бізнесу. Однак її очікування на теплий та радісний прийом виявляються ілюзією. Приїзд Саші стає причиною закінчення спокійного життя будинку, розкриттям таємниць минулого та початком нової історії кохання. Деякі члени сімʼї готові на все, аби позбутись небажаної гості. Проте дівчина не відступає. Вона розробляє свій план гри, спрямований на помсту кривдникам, розкриття таємниць родини та відновлення правди.

"Ніхто не ідеальний": актори

У серіалі "Ніхто не ідеальний" глядачі можуть побачити зірок серіалів “1+1 Україна” Валерію Ходос, Олексія Нагрудного, Анатолія Тихомирова. Головні ролі зіграли молода українська акторка Тетяна Злова та відомий за проєктом “Моя улюблена Страшко” Артур Логай. 

Де дивитися серіал "Ніхто не ідеальний" онлайн

Серіал "Ніхто не ідеальний” показують з понеділка по четвер о 20:15 на телеканалі "1+1 Україна". Також усі серії онлайн можна переглянути на платформі Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайшла кохання на знімальному майданчику та чому ніколи не забуде зйомки зі Стрельніковим та Цимбалюком: ексклюзивне інтерв’ю зірки серіалу “Ніхто не ідеальний” Тетяни Злової

Новини по темі