Нові образи для виступу: що підготували Jerry Heil і alyona alyona на Євробачення 2024

Український дует на Євробаченні 2024: що відомо про пісню та образи у виконавців
inst: thejerryheil

Змінили образи і конкурсний номер: деталі майбутнього виступу Jerry Heil і alyona alyona на Євробаченні 2024.

Поділитися:

Цьогоріч на конкурсі Євробачення 2024, що відбудеться у шведському місті Мальме Україну представлятимуть дует співачки Jerry Heil і реперки alyona alyona.

Їх композиція «Teresa & Maria» вже облетіла інтернетом і завоювала прихильність публіки, а букмекери одразу внесли пісню до списку фаворитів. Наразі відомо, що конкурсний номер виконавиць буде дещо відрізнятися від попередньо представленого варіанту. Про це співачки повідомили заявили у своїх instagram сторінках:

«Час привідкривати завісу. Без темряви ми не знали би, що таке світло, проте є закон природи: після ночі завжди настає день. Відповідь на питання, чи поміняли ми номер, наразі така. Чекайте більше деталей згодом: з ким ми працюємо над номером, що в ньому буде, як ми виглядатимемо! Памʼятайте, що всі ми дуальні».

Нові образи для виступу 

На обох фото співачки продемонстрували два варіанти образів:Jerry Heil вдягнена у масивні чорні палаццо з сукнею незвичайної форми і металевим чокером. Alyona alyona представлена у білій сорочці з чорною шкіряною курткою і брюках із смугами на одній зі штанин. А зачіска - класичний для її образу пучок з елементами азіатського стилю 

Другий образ демонструє виконавиць у чорних тотал луках. Вбрання Jerry Heil підкреслено білою краваткою і довгими гольфами в поєднанні з чорними класичними підборами, а волосся заплетене у два довгі хвости. 
Аlyona alyona вдягла трендові кросівки Adidas Gazelle, а в руках тримає білу троянду.

Нагадуємо, що пісенний конкурс Євробачення проходитиме з 7 по 11 травня. Минулого року перемогу отримала шведська співачка Loreen з піснею «TATOO», тому конкурс у 2024 році приймає Швеція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі