“Настав час змінювати стиль життя”, – Юрій Ткач розповів про особисту трансформацію та вподобання доньки

Новий Вечірній Квартал
19:00
5 травня
Юрій Ткач про особисту трансформацію та хобі доньки — ексклюзив

Актор Студії “Квартал 95” Юрій Ткач ексклюзивно для сайту 1+1 розповів про секрети схуднення, вподобання доньки, та чи зможе штучний інтелект замінити гумористів.

Поділитися:

24 та 31 березня  о 19:00 телеканал "1+1 Україна" покаже нові випуски “Вечірнього Кварталу”. Цього разу актори дали два благодійні концерти, метою яких було зібрати кошти на допомогу ЗСУ. За лаштунками знімань поспілкувалися з актором Юрієм Ткачем.

Чим особливий новий концерт “Вечірнього Кварталу”?

Кожен концерт “Єдиного Кварталу” має свою родзинку. Ми охоплюємо різні теми. З одного боку, це гумористичний захід, а з іншого — висвітлюємо дуже важкі та зрозумілі речі для кожного українця. Є багато патріотичних пісень. “Єдиний Квартал” — це про нашу з вами сьогоднішню реальність.

Який ваш улюблений номер цього концерту і чому?

Мій улюблений номер був в першому випуску “Вечірнього Кварталу” - це був мій музичний виступ, я виконав нову версію пісні Ірини Білик “Сніг”. Це серйозна та чуттєва пісня, яка в моєму виконанні стала більш гумористичною. А ще мої улюблені номери – ті, у яких грає Ірина Гатун (сміється). А взагалі у нас в усіх концертах багато класних номерів — так щоб глядачі змогли і посміятися, і трохи поплакати, і обов’язково помріяти. 

Юрій Ткач

Хто головний гуморист у вашій родині? 

Головний гуморист у нашій родині — наша маленька донечка Ліза. Вона сміється і з мами, і з тата, і з бабусі. З усіх.

Ваша донька Ліза нещодавно дебютувала у виставі. Не мріє знятись у кіно чи серіалі?

Вона від цього дуже кайфує. Вона зростала за кулісами різних шоу, тому для неї виступи – це нормально. Мені здається, діточки дивляться на своїх батьків і мріють стати такими, як вони. А ми з дружиною — люди з шоубізнесу, так би мовити. Тому, гадаю, є в неї таке бажання бути акторкою або співачкою. Вона гарно співає. 

Які ще хобі є у вашої доньки?

Ліза зараз займається спортивною гімнастикою в олімпійського чемпіона Олега Верняєва. Їй це по кайфу, що дуже незвично. Ми намагалися декілька разів віддати її на танці, але вона не схотіла. Для неї це прям табу. Спортивна гімнастика їй зайшла і їй подобається грати на сцені.

Якщо Ліза захоче пов’язати життя зі сценою, батьки підтримають її вибір?

Стовідсотково — ми будемо підтримувати її в усьому, чого вона прагне. Не можна забороняти дитині мріяти. Треба культивувати її мрії, дарувати їй внутрішнє щастя. Тоді вона буде розвиватися гармонійно, у правильному напрямку. А ми, як батьки, можемо лише трохи коректувати її шлях.

Нещодавно ви перейшли на здорове харчування і схуднули на 10 кілограмів. Чому вирішили змінити свої звички?

Гадаю, у кожного в житті настає такий момент, коли необхідно подивитися, що непотрібного ти робив зі своїм здоров'ям. Настав час змінювати стиль життя.

Що тепер є обов'язково на вашій тарілці, а чого не має бути?

Відмовився від солодкого, молока, не їм картоплю, булочки. Дуже любив пиво, але перестав пити. Якщо ти прибираєш якийсь продукт, то одразу худнеш на пару кілограм. Зараз вага тримається. З обов'язкового — їм м'ясо або рибу. Дуже люблю рибу. Якщо хліб, то лише цільнозерновий, безглютеновий.

А для спорту є місце у вашому новому способі життя? 

А от зі спортом в мене дуже важкі стосунки, проте трошки займаюся барабанами. Там віддаюся на повну програму. Загалом стараюся багато ходити пішки. Навіть спеціально ставлю машину якомога далі.

Юрій Ткач інтерв'ю

У цьому концерті ви жартуватимете на актуальну тему штучного інтелекту. Чи вірите ви, що нові технології зможуть замінити деякі людські професії, зокрема гумористів?

Штучний інтелект зараз присутній у багатьох сферах нашого життя. Звісно, застосувати умовний ChatGPT для написання жартів можна, проте я переконаний, що живу людину замінити в таких сферах наразі дуже важко.

Чи впливає ваша робота на власне почуття гумору? Скажімо, через те, що багато працюєте з жартами, вам складніше з чогось сміятися?

Звісно, впливає. Іноді дуже складно сміятися. Очевидно, що зараз зі сміхом і так усе дуже важко. Та гумор нам потрібний, бо ніякий окупант не зможе забрати цієї важливої частини українського ДНК. Сміх та жарти — у генах кожного українця. Однак професійна складова присутня, тому до гумору зазвичай ставлюся з аналізом — смішно або не смішно. Зараз надзвичайно рідко можу щиро залитися сміхом.

Як ви змінилися за 2 роки повномасштабного вторгнення?

Я став серйознішим та більш вдумливим, дуже багато аналізую. Попри це, став ще більшим мрійником. Звісно, змінився вектор діяльності — тепер він повністю спрямований на благодійність та нашу з вами перемогу.

Нагадаємо, що зараз всі концерти «Кварталу» мають благодійну мету – допомогти нашим військовим.Кошти від квитків йдуть на допомогу ЗСУ – на актуальні потреби наших захисників та захисниць. За кошти, зібрані з останніх концертів, вже закупені дрони і квадроцикли, які незабаром актори відвезуть військовим.

24 та 31 березня  о 19:00 телеканал 1+1 Україна покаже  нові випуски “Вечірнього Кварталу”. 

Новини по темі