Нова версія хіта Ірини Білик та перевірка, чи варто довіряти штучному інтелекту: що покаже “Вечірній Квартал” у нових випусках

Новий Вечірній Квартал
19:00
5 травня
Коли новий "Вечірній Квартал" і що покажуть у нових випусках

Що покажуть у нових випусках “Вечірнього Кварталу”: подробиці.

Поділитися:

З 17 березня о 19:00 “1+1 Україна” покаже нові випускиВечірнього Кварталу. Тепер щонеділі на глядачів очікують абсолютно нові жарти та номери. Актори «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу» знову разом на одній сцені підійматимуть настрій актуальним гумором.

Доволі давно почались розмови, чи зможе штучний інтелект замінити людину. Поки одні є прихильниками, інші навпаки бажають усунення цієї технології. У новій гумористичній мініатюрі “кварталівці” поміркували про автомобільну реальність та штучний інтелект. Яка ситуація може трапитись, якщо стався збій, це покажуть Ірина Сопонару, Катерина Нікітіна та Тетяна Песик. Думки кожного українця, коли злітає МІГ, озвучить Юрій Ткач в оновленій версії хіта Ірини Білик “Сніг”. А також на сцені “Кварталу” виступатимуть улюблені українські виконавці, серед яких: DOROFEEVA, KADNAY, Злата Огнєвіч, Wellboy, Світлана Тарабарова, OKS, Positiff, Міша Крупін, МюсліUa ft. Misha Scorpion. Їхні виступи довершать вечори гумору та допоможуть ненадовго відволіктися від подій, які щодня оточують кожного з нас.

“Будемо багато висміювати окупантів. Не обійдемося без лірики — одна з пісень буде присвячена містам, які знаходяться на прифронтових або тимчасово окупованих територіях, де народилися та жили українські зірки. Так, DOROFEEVA співатиме про Крим, Андрій Бєдняков - про Маріуполь, Віра Кекелія та Міша Крупін заспівають про Харків, а Світлана Тарабарова про рідний Херсон”, — розповів художній керівник “Вечірнього Кварталу” Євген Кошовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Останні дрони, які ми привезли на Донеччину, відпрацювали на 100%", – Євген Кошовий про допомогу українським захисникам та новий "Вечірній Квартал" (ексклюзив)

Новий Вечірній Квартал 2024

Коли новий Вечірній Квартал

Всі концерти “Кварталу” зараз благодійні. Кошти з продажу квитків йдуть на допомогу Збройним Силам України. Так, за гроші, виручені з цього концерту-телезйомки, “кварталівці” вже закупили FPV-дрони та квадроцикли для наших захисників. За традицією, серед глядачів у залі також були герої нашого сьогодення – військові, медики, працівники ДСНС, які наближають нашу перемогу.

Не пропустіть нові випуски “Вечірнього Кварталу” щонеділі о 19:00 на “1+1 Україна”.

Новини по темі