Алан Бадоєв вперше за 4 роки побачив дітей

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Алан Бадоєв вперше за 4 роки побачив дітей
inst: alanbadoev

Режисер Алан Бадоєв зустрівся зі своїми дітьми після 4 років розлуки.

Поділитися:

Алан Бадоєв вперше зустрівся зі своїми дітьми - про це розповіли у «ЖВЛ представляє» з Тімуром МірошніченкоРадісною новиною режисер поділився в instagram:

«Я не бачив своїх дітей 4 роки… Спочатку ковід, потім війна, тож привчився спілкуватися по відео звʼязку. Хоча для мене це як пити каву без кофеїну чи танцювати на «тихій паті», де в кожного своя музика в навушниках. Всі ми, українці, добре знаємо, що це не замінює обійми, поцілунки перед сном, коли відчуваєш запах волосся своєї дитини. Це аж ніяк не допомагає розумінню одне одного і забирає можливість бути поруч, коли ти потрібен, навіть без слів, а просто бути і помовчати. І от нарешті ми разом на декілька днів. Діти супроводжували мене в кіно мандрівці. Звісно, я спостерігав за нами. Чи зберегли ми наші звичаї, як здобули нові, де ми далеко один від одного, а де близько. Пишу це і посміхаюсь, бо, здається, що ближче ніж зараз ми не були ніколи. Бо Лола, Боря і я - ми дуже злагоджене тріо, яке по відчуттю знає всі партії всіх імпровізацій. Кожен відчуває своє місто і мить, коли потрібно починати соло. Це мить бездоганного щастя і вона безумовна. Дякую вам, мої янголи. Ми збережемо один одного».

Бадоєв перебуває в Іспанії, куди поїхав представляти свій фільм «Довга доба». Діти, що живуть в Європі, доєдналися до батька. Нагадаємо, що 24 річний Борис не біологічний син Алана. Його Жанна Бадоєва народила в першому шлюбі. Бадоєв замінив хлопчику батька. А девʼятнадцятирічна Лоліта - спільна донька Жанни та Алана Бадоєвих. Борис вже заявив себе світу як майбутній режисер документального кіно, а Лоліта закінчує школу в Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі