Дизайнер Андре Тан розкрив причину розлучення з дружиною

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Дизайнер Андре Тан розкрив причину розлучення з дружиною
inst: andre_tan_official

Дизайнер Андре Тан розкрив, чому їх з дружиною шлюб розпався.

Поділитися:

У "ЖВЛ представляє" розповіли про розлучення дизайнера Андре Тана. Він в одному з інтервʼю розкрив свою версію причини розриву з дружиною Аліною:

"Коли пройшло кілька років, я вважаю, що зробив дуже багато помилок, тому що я завжди на вихідних їхав давати якісь майстер-класи в якихось містах і навіть країнах. Я завжди їздив на якісь презентації своїх магазинів по Україні. Тому я дуже мало часу віддавав своїй дружині та своїй дитині. Це по-перше. По-друге, вважаю, що моя недоробка, що ми дійшли до того, що наше кохання зникло".

Дизайнер також висловився стосовно поведінки дружини у шлюбі:

"Вона дуже часто слухала своїх подруг. Я завжди кажу: любі жінки, не слухайте своїх подруг, тому що вони завжди вам заздрять"

Після публікації цих слів колишня дружина Андре Тана на своїй сторінці в інстаграм опублікувала неоднозначний допис:

"Кожен раз, коли хочеться сказати свою правду і, коли ти задихаєшся від несправедливості або нечесності, пліток темних дій. Видихни, відійди подалі і віддай цю людину і ситуацію небу".

Втім, протримався він не довго. Хоч в ньому вона не зверталась до чоловіка напряму, та багато хто припустив, що ця публікація була публічною відповіддю колишньому.

Більше цікавого та корисного дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал з Поляковою: чи справді у співачки був роман з Владом Міцкевичем

Новини по темі