Екс-дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала колишнього з його новою дружиною

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Ексклюзивний коментар Христини Горняк для ЖВЛ про Володимира Остапчука і його нову дружину
inst: kristygor

Ексклюзивний коментар Христини Горняк для ЖВЛ про Володимира Остапчука і його нову дружину.

Поділитися:

ЖВЛ представляє поспілкувалась з Христиною Горняк у Відні на благодійному концерті присвяченому підтримці України. Жінка розповіла, як ставиться до нововикладених сторіз колишнього чоловіка Володимира Остапчука. В своїх відео у інстаграм Остапчук регулярно публікує кадри з їх спільної з Христиною оселі, а на них робить у хаті ремонт і заявляє як буде жити тут з новою жінкою.  Ексклюзивно для «Сніданку з 1+1» Христина прокоментувала цю ситуацію: 

«Не підписана і не відслідковую. Я можу тільки сказати так: на жаль, я в курсі всіх новин через те, що мені скидають мої підписники. Тому, дорогі підписники, можете будь ласка не кидати мені ці новини, повʼязані з його новою родиною, бо в мене своє життя, а в них своє. З приводу будинку, то ця інформація не секретна - ми його поки що не поділили. За стіл переговорів не сіли. А там подивимось, ще є час. Закон є закон».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоня Матвієнко вперше виконала пісню «Квітка душа» без мами

Нагадаємо, Володимир Остапчук та Христина Горняк одружилися ще у 2020 році, всього через півроку після його розлучення з Оленою Войченко. Шлюб тривав трохи менше двох років: пара розлучилася у жовтні 2022 року. Вже у жовтні 2023 року Остапчук відсвяткував першу річницю зі своєю новою коханою, Катериною Полтавською. А причиною розриву з Горняк стала зрада Остапчука.

Більше цікавого та корисного дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі