"Перші дні": непроста історія сім'ї з Ірпеня, яку має побачити кожен

Перші дні
Серіал Перші дні: непроста історія сім'ї  з Ірпеня

У серіалі "Перші дні" показали непросту історію сім'ї, яка переживала початок пошномасштабної війни в Ірпені.

Поділитися:

Цього тижня на телеканалі “1+1 Україна” відбулася прем’єра серіалу-антології “Перші дні” виробництва FILM.UA Group. Проєкт складається з 6 художніх мініфільмів, натхненних реальними подіями, що сталися у перші два місяці повномасштабного вторгнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки “1+1 Україна”, які зіграють у серіалі "Перші дні"

У 1 серії під назвою “Сім’я” розповіли про родину — маму Олю, тата Пашу і двох доньок, які разом переживають перші дні повномасштабної війни в Ірпені. Їхній будинок та машина зазнають пошкоджень внаслідок вибуху, тож на допомогу приходить Сергій, колишній чоловік Олі та за сумісництвом батько однієї з дівчаток. Ситуація ускладнюється через напружені відносини між героями.

Після того, як уся сім’я тимчасово оселяється в квартирі Сергія, американська компанія, в якій працює Паша, пропонує перевезти всю його родину в США. Однак, незабаром для чоловіків закривають кордони, і сім’я залишається в Україні.

Чи вдасться героям знайти спільну мову, впоратися з випробуваннями та побудувати плани на майбутнє? Дивіться у 1 серії “Перших днів” онлайн на сайті 1+1.

Новини по темі